Blog

Preutse Facebook

15-10-2015 18:54

Inmiddels ben ik 3x van Facebook afgegooid, omdat ik toch in hun ogen iets te enthousiast met bloot was. 2x heb ik met veel moeite een herstart gemaakt. Inmiddels geef ik de moed toch maar op. Ook heb ik gemerkt, dat daar sowieso moeilijk contacten gelegd worden tussen mensen met een beperking, die naturistisch op vakantie willen en met hun potentiële vrijwilliger als hun begeleider op hun naturistische vakantie.

Daarom verwijs ik nu “gewoon” naar: naturistmetbeperking.wordpress.com waar jij je ook aan kunt melden of één van de volgende sites: twitter.com/beperkinaturist
gehandicapt-en-toch-naturistisch-op-vakantie 
gehandicaptenaturist.mygb.nl 
gehandicaptenaturist.loggy.nl 
gehandicaptnaturist.skynetblogs.be 
of mail naar: gehandicapt@live.nl 
Er blijven dus gelukkig nog wel plaatsen over, waar de contacten gelegd kunnen worden, maar (helaas) dus niet meer op Facebook.

Lees meer

Adam zoekt Eva

04-06-2015 09:23

www.youtube.com/watch?v=Aw1h9BVPsro

 Bekijk de vele filmpjes van zoekende naturisten. 

Je kunt ook jezelf "aanbieden" als zoekende via www.facebook.com/groups/Naturistdating/ of naturist-dating.mygb.nl maar uiteraard kun je daar ook reageren op anderen. Dan hoef je jezelf niet eens aan te melden. Je kunt ook op mij reageren. Ik sta er (nog) tussen. Ook kun je rechtstreeks op mij via www.gasamenopreis.nl/naturist-zoekt-naturiste-omgeving-drachten reageren.

Lees meer

Kunst genieten

03-04-2015 10:49

Ga gewoon een half uur genieten

Lees meer

Naturisme in welke vorm dan ook

22-03-2015 00:00

Hoewel hier vast nog wel meer komt, verwijs ik voorlopig nog naar naturisme.123website.nl

Lees meer